Kommunikasjon

Dette gjør vi

Strategisk rådgivning

Trenger du hjelp til en langsiktig strategi som kan gi deg bedre forståelse og synlighet i ditt marked? Vi bidrar med alt fra omdømmeanalyser og undersøkelser, til langsiktige strategier og konkrete planer for nye prosjekter.

Vi har et bredt kontaktnett og lang erfaring med å bistå både store og små reiselivsbedrifter.

Forretningsutvikling og internasjonalisering

Hva kreves for å vokse på markedet, hva ønsker målgruppen seg, og hvordan ser din virksomhet ut fra målgruppens perspektiv?

Vi utvikler og effektiviserer dine go-to-market amisjoner, fra langsiktig strategi og ned til konkrete markedsaktiviteter.

k

Kommunikasjonsstrategi

Sammen legger vi en kommunikasjonsstrategi tilpasset din bedrift. Vi setter en planleggingssyklus som gjør at vi sikrer en proaktiv holdning til markedsbearbeidingen, PR og gjennomføring av pressereiser.

Hensikten er å legge planleggingsintervaller som gir optimal effekt i ditt marked.

Kontakt med media

Vi besitter et bredt spekter av pressekontakter, bestående av jorunalister og influensere i ulike segmenter og kanaler i Norge.

Vi håndterer også forespørsler fra media og har tett dialog for å sørge for at informasjonen og synligheten blir best mulig, enten det er snakk om redaksjonelle saker eller betalt innhold. 

Pressemeldinger og redaksjonelle artikler

Vi har lang erfaring med inspirerende tekstproduksjon fra blogginnlegg, pressemeldinger, reiseartikler og redaksjonelle guider.

Pressemeldinger produseres og distribueres til relevante redaksjoner og medier, for å oppnå best mulig synlighet. 

Presseturer

Presseturer er en god måte å skape troverdig innhold. Vi starter med å lage en liste over aktuelle kandidater som passer ditt brand. Deretter rekrutterer vi deltakere, enten det er individuelle turer eller gruppeturer. Sammen holder vi en tett dialog omkring planlegging og gjennomføring av turen. Vi kan også følge med på turen om ønskelig. 

Innholdsproduksjon

Trenger du unikt og kreativt innhold til bedriftens egne kanaler? Vi har solid erfaring med innholdsproduksjon til nettsider og sosiale medier for ulike aktører og destinasjoner. 

Medieovervåkning

Med avanserte verktøy overvåker vi hva som blir skrevet i norsk media og på sosiale medier om din bedrift eller destinasjon. 

Rapportering

Vi rapporterer resultatene av markedsaktivitetene i en utfyllende rapport som inneholder presseklipp, PR-verdier og analyser. 

Kontakt oss gjerne for en prat!

"For Visit Halland, og store deler av besøksnæringen i regionen, er Norge en av de viktigste utenlandske markedene. Nordest er med og utvikler og gjennomfører våre ambisjoner om en fordobling av nordmenn frem mot 2030. Takket være høy kompetanse innenfor strategi og taktisk kommunikasjon, samt et gjennomarbeidet budskap og kloke medievalg, ligger nå Visit Halland langt foran våre prognoser. Samarbeidet med Nordest flyter bra i arbeidshverdagen og de leverer på vår høye måloppnåelse."

Jimmy Sandberg, strateg, næringsutvikling @ Region Halland