Hvem er vi

Vårt team

THOMAS JOHANSSON

Daglig leder / strategisk rådgiver

Thomas har arbeidet innen reiseliv i over 20 år, med erfaring fra privat sektor og offentlige organisasjoner – både på lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Thomas brenner for gode gjesteopplevelser samt utvikling av bedrifter og organisasjoner innen reiseliv, noe han har arbeidet med de siste 10 år som daglig leder på Visit Swedens kontor i Oslo.

thomas@nordest.no

HANNE MARIT TOBIASSEN

PR-konsulent / Kommunikasjonsrådigver / Innholdsprodusent

Hanne Marit har tidligere jobbet som PR-rådgiver for Visit Sweden i 2,5 år. Hun har mange års erfaring med tekst- og innholdsproduksjon fra både Visit Sweden og hennes egen blogg, Sekk og Sandaler. 

Hanne Marit har et bankende hjerte for reiseliv, visuell kommunikasjon og destinasjonsmarkedsføring. 

hannemarit@nordest.no

LOUISE WINBERG 

PR-ansvarlig / Kommunikasjonsrådgiver / Prosjektleder

Louise er utdannet journalist, og har jobbet i mange år med PR- og kommunikasjon på både strategisk og operativt nivå, særlig innenfor reiseliv og turisme. Hun jobbet tidligere som PR-ansvarlig i Visit Sweden i 8 år, og før det som sjefredaktør på Reseguiden.se. I flere år jobbet hun også som redaktør og reporter for en rekke ulike medier i Sverige.

Louise brenner for reiseliv, for å formidle de gode historiene, og for å se resultater som gjør forskjell.  

Våre svenske partnere og deleiere

Svedest (Svensk Destinationsutveckling) er et svensk firma som de siste ti årene har jobbet med svensk destinasjonsutvikling for næringer og bransjer som er med på å skape attraksjonsverdi for Sverige. SveDest har et hovedfokus på besøksnæringen og de tema og produkter som posisjonerer Sverige utenlands. De har utviklet fremgangsrike forandringsprosesser, som bidrar til å gjøre svenske destinasjoner til attraktive reisemål. 

MEDLEM AV DESTLAB ALLIANCE

Nordest er medlem i DestLab Alliance, som hjelper kunder med de ulike stegene i prosessen fra destinasjonsutvikling til kommunikasjon, markedsføring og salg. Alliansen består av profesjonelle konsulenter spredt rundt i Europa. Medlemmene har lang erfaring med å hjelpe aktører i turistnæringen med strategi og operasjonell utvikling, markedsføring og kommunikasjon av deres destinasjon, produkt eller service.

Om Nordest

Ønsket om å utvikle og formidle unike nordiske reiseopplevelser, er noe vi har til felles alle tre. Vår bakgrunn fra Visit Swedens norske avdeling gjør at vi har ekstra god kjennskap til den svenske besøksnæringen. I Visit Sweden har vi bidratt til å øke verdien av det norske markedet markant. Anslagsvis har over 3000 arbeidsplasser blitt skapt i Sverige ene og alene på grunn av det norske markedet.

Med Nordest ønsker vi å videreføre arbeidet vårt i Sverige, og samtidig rette oss mot nye partnere som ønsker å sette fokus på spennende skandinaviske reisemål.